Novosti iz svijeta i zemlje

Dobrodošli u dnevnik.
Najvažnije vijesti prethodnog tjedna su:

Gotove glavne brige sa fakultetom, previše je ljudi završilo na transfuziji alkohola tokom prethodna 24 sata.
Zbog izrazito velikog broja opijanja hitna runda novog pića se dostavlja ekspresno na adrese svih važnijih night klubova i kafića diljem cijele Hrvatske. Trenutno je najveća potražnja sa rakijom i medicom, dok je sve manja potražnja za sokovima i ostalim bezalkoholnim pićima.Pronađeni su znakovi izvanzemaljskog života u Rusiji. Prema prvim NASA-inim informacijama, može se reći da je zemlju udario meteorit, dok tamošnji stanovnici govore da su vidjeli Čak Norisa ide na nekom kamenu gurajući ispred sebe Gokua da se vrati na zemlju. Tamošnji stanovnici govore da nisu bili pijani kad su to ugledali, dok im svjetski mediji ne vjeruju jer su uz meteorit primjetili poveću količinu praznih flaši od votke i raznih drugih alkoholnih pića.

Počela je Korizma. Tokom ove Korizme naši političari su se odrekli uvođenja novih poreza i nameta, te laganja o bitnim informacijama za nas kao običan i napaćeni narod. Prema prvim informacija Pahor se odriče vlasti te ne želi pustiti prve susjede s kojima je u dobrim odnosima u skupinu zemalja koje sve više tonu u j*benu dužničku krizu.

I sad jedna tužna vijest: YouTube daruje vlasniku ove vijesti partner program. Zbog toga su Googleu pale vrijednosti na burzi za 1000%. Nadamo se da će se Google oporaviti kao što se i Hrvatska blagajna oporavlja već posljednjih 6 godina.

NAPOMENA: Ovo sve gore navedeno je jedna velika šprdnja i nemojte ono što sam napisao shvaćati ozbiljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *