Smjena generacija

I tako ljudi, vremena se mijenjaju, mnogi ljudi su promjenili svoje položaje i u svojim poslovima, te u državama ali… Nekad i sami trebamo napraviti smjenu generacija. Kako to učiniti, sigurno se sada pitate. Eee, u tom grmu leži zec – kako smjeniti generaciju u sebi i početi nešto ispočetka. Ovaj dio je veoma težak posao, ali nakon što sam i osobno to iskusio ovaj tjedan, mogu vam reći neka svoja mišljenja o tome.

Kao prvo da se odmah ogradim: ne govorim o osobnim promjenama već o promjenama koje su se dogodile na Facebooku i YouTube-u kao dvijema glavnim društvenim mrežama koje koristim za komunikaciju sa drugima.

Kao drugo: nema drugoga hajmo na glavni dio objave 😉

Dugo mi je trebalo da se odlučim na velike i teške promjene. Naime, te su promjene počele još u siječnju,no kuluminirale su tokom ovog tjedna (da budem točniji 20.2. – special day za moj stari YT kanal).

Sve je počelo sa migracijom starih videa na novi YouTube kanal. Taj proces nije dugo trajao (jedno tri noći uploadanja svih video materijala i skidanja sa starog kanala), ali je do objava bilo teško doći (tj bio sam lijen sve objaviti odjednom, pa sam radio na postupnom uređivanju kanala od nule, znači od 0 pretplatnika pa do današnjih 67 u mjesec dana).

No to nije bio kraj, nakon nekog vremena i igranja sa lošim stvarima shvatio sam da je bolje da se i Facebook obriše. Eh da… Tu uvijek nastaje problem jer je teško dobiti ljude koji će prihvatiti pozivnicu na novi page, ukoliko stari postoji. No dobro svaki početak je težak tako da ću i ovoga prebroditi uspješno ( nadam se bez gluposti).

NAPOMENA U VEZI DATUMA ZBOG ČEGA JE SPECIFIČAN:

20.2.2011 – otvoren je moj sada već stari YouTube kanal midzan21

20.2.2013 – prvi video tutorial o izradi weba od nule

20.2.2014 – ugašen je YT kanal i stari FB page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *